photo 2024-03-01 10-10-13

Фахівчиня Христинівського відділення Уманського міськрайонного відділу обласного Центру, Наталія Кирилюк відвідала Малосевастянівський ліцей, Івангородську та Сичівську філії Опорного закладу освіти Христинівської ОТГ.

У зазначених навчальних закладах фахівчиня Центру провела інформаційно-просвітницьку роботу щодо здорового, повноцінного та збалансованого харчування, а також розповіла працівникам харчоблоку та медичному персоналу про принципи здорового та різноманітного раціону, важливості формування у школярів «здорових звичок» відносно харчування.

photo 2024-03-01 10-10-47

Такі зустрічі, організовані Черкаським обласним центром контролю та профілактики хвороб спрямовані на забезпечення дітей якісним та безпечним харчуванням у закладах освіти, формування культури здорового харчування та поширення її серед українських родин. Наталія Кирилюк розповсюдила інформаційні матеріали серед працівників навчальних закладів: буклети та ліфлети.

Фахівці Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб і надалі проводитимуть такі заходи, щоб подбати про здоров’я разом!

#ДбаємоПроЗдоровяРазом