22.02

Фахівці Шполянського відділення Звенигородського районного відділу Центру у співпраці з КНП «Шполянський ЦПМСД» та відділом освіти міської ради в лютому провели 6 профілактично-освітніх заходів з питань популяризації здорового способу життя:

  • 2 зустрічі – до Всесвітнього дня боротьби проти раку у Маслівській та Матусівській АЗПСМ;
  • 4 зустрічі – з питань реформування системи шкільного харчування та переваг здорового харчування з директорами, педагогічним персоналом, кухарями Лип’янського, Мар’янівського, Сигнаївського ліцеїв та Надточаївської гімназії;
  • 1 зустріч – із питань профілактики серцево-судинних та онкологічних захворювань з внутрішньо переміщеними особами у місці їх проживання за участю фахівця з соціальної роботи Лип’янської сільської ради.

22.02.4

Під час проведення заходів слухачі дізналися місцеві показники захворюваності населення, наслідки шкідливого впливу куріння на організм людини, користь раціонального харчування, зокрема обговорили якість питної води, атмосферного повітря, радіаційного фону. Жителі отримали від лікарів Центру важливі пропозиції з питань профілактики ГРВІ, грипу та коронавірусної інфекції.

22.02.5

Бесіди проводили – Марія Михайленко, завідувачка та Галина Лисенко, фельдшерка Шполянського відділення Черкаського обласного ЦКПХ.