insult 

Безліч досліджень доводять, що повноцінне збалансоване харчування дуже важливе у профілактиці та контролі ризику інсульту. Водночас вибір здорового способу життя знижує ризик інсульту на 80%.

Запам’ятайте 5 простих правил здорового харчування. Вживаємо за добу:

– п'ять порцій фруктів, овочів та ягід щодня (400-600 г);

– не більше однієї чайної ложки солі;

– не більше 10 чайних ложок доданого цукру;

– більше клітковини (цільнозернових каш, бобових, горіхів);

– більше корисних олій, менше тваринних жирів та трансжирів (випічки, фастфуду, смажених страв).

Деталі – за лінком https://bit.ly/3KYh6vm

#ЗнайПроІнсульт

За інформацією ЦГЗ.