Профспілка інформує

Привітання з восьмим березня.

Друк
PDF

z8berez 

Дорогі наші жінки, найпривабливіші і найдобріші! Любі наші дружини, матері, тещі, подруги і всі-всі представниці прекрасної статі!

Вітаємо Вас з днем 8 Березня!

Бажаємо щоб Ваші серця належали тим, хто любить і обожнює Вас, щоб кожен день ви відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку! Кохайте самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж неповторними, ніжними і теплими!

Щастя Вам, радості й удачі завжди і в усьому! Мирного неба Вам! Все буде Україна!

З повагою

ППО ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ»

Праця і спорт - крокують поруч!

Друк
PDF

20180914_090259.jpg 

14 вересня 2018 року на центральному стадіоні м. Черкаси відбулися фінальні змагання обласної Спартакіади працівників охорони здоров’я, в якій взяла участь і успішно виступила команда Державної установи "Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України".

Призові місця вибороли:

- з шашок - Болучевський Олександр - II місце в підгрупі та III місце в загальному заліку ;

-з шахів - Голоюх Аліна – ІІІ місце;

- з гирьового спорту - Гуриненко Євген - IІ місце;

- з легкої атлетики - Кравець Тамара – ІІІ місце;

- з дартсу -Шмиголь Юлія -  IІI місце; 

- згинання та розгонання рук в упорі- Кущенко Ольга - III місце;

- стрибки з місця - Рябовол Василь - III місце;

Призери отримали грамоти обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я та грошові винагороди.

Вітаємо команду з успішним виступом на спартакіаді!

Бажаємо успіхів у досягненні високих спортивних результатів!

Щодо проведення зборів трудового колективу

Друк
PDF

В ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» 17.05.2018 р. в режимі «Скайп» відбулися збори трудового колективу лабораторного центру щодо обговорення питання виконання положень Колективної угоди між адміністрацією і трудовим колективом установи, продовження терміну дії колективної угоди , внесення змін до деяких її пунктів та додатків. За рузультатами обговорення прийняті відповідні рішення.

Профспілка працівників охорони здоров’я України

Друк
PDF

профспілкаПОЗ.jpgНа звернення Профспілки до Прем’єр-міністра В.Б.Гройсмана, перший віце- прем’єр - міністр – міністр еконо­мічного розвитку і торгівлі Укра­їни С.І.Кубів підписав наказ щодо внесення змін до націо­нального класифікатора профе­сій, які відновлюють скасовані раніше за ініціативи МОЗ Укра­їни професії працівників охоро­ни здоров’я: «лікар-терапевт», «лікар-терапевт дільничний», «лікар-терапевт підлітковий», «фельдшер з медицини невід­кладних станів» тощо. Введені до класифікатора нові профе­сії — «лікар внутрішньої меди­цини», «парамедик», «інструк­тор з надання догоспітальної допомоги», «екстрений медич­ний технік», «асистент фізичного реабілітолога», «асистентерготерапевта» — також залишають­ся. Але для їх запровадження необхідно ще внести відповідні зміни до цілого ряду норматив­но-правових актів. Розробити ці зміни має МОЗ України за погоженням із Профспілкою.

Профспілка працівників охорони здоров’я України також вимагає скасувати постанову КМУ № 348 від 29.03.2017 «Деякі питання Державної санітарно-епідеміологічної служби» та відновити діяльність Держсанепідслужби.

З інтерв’ю В. Г. Кочубей в газеті «Черкаський край» від 13.12.2017