Протидія корупції

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЙНЕ ПРАВОПОРУШЕННЯ

Друк
PDF

Державна установа «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» забезпечує приймання та розгляд повідомлень від осіб, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

Особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, перебувають під захистом держави  відповідно до чинного законодавства.

Ви можете залишити відповідне повідомлення, інформація в якому стосується конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені, щодо працівників ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ».

Для повідомлення про корупційне правопорушення:

 - з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: вул. Волкова, буд. 3, м. Черкаси, 18005;

 - на електронну адрес у: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;

 - на електронну адресу уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції у Державній установі «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України»: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;

засобами телефонного зв’язку: 123 (внутрішній канал зв'язку з уповноваженою особою).

Всі повідомлення розглядаються уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції у Державній установі «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» згідно з вимогами законодавства.

УПОВНОВАЖЕНА ОСОБА З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТА ВИЯВЛЕННЯ КОРУПЦІЇ

Друк
PDF

 Уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції у Державній установі «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» визначено начальника відділу правового забезпечення Бибик Дарину Василівну.

Електронна адреса:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

ДЕЯКІ НОРМАТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ У СФЕРІ ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ

Друк
PDF

ЗАКОН УКРАЇНИ «Про запобігання корупції»

 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1700-18#Text

ДЕРЖАВНА АНТИКОРУПЦІЙНА ПРОГРАМА
на 2023-2025 роки, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2023 р. № 220

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/220-2023-%D0%BF#Text

АНТИКОРУПЦІЙНА СТРАТЕГІЯ на 2021-2025 роки, затверджена Законом України від 20 червня 2022 року № 2322-IX

 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2322-20#Text

Наказ НАЗКвід 27.05.2021  № 277/21, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 14 липня 2021 р. за № 914/36536 «Про затвердження Типового положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу) з питань запобігання та виявлення корупції»

 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0914-21#Text

Наказ НАЗКвід 23.07.2021  № 450/21, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29 липня 2021 р. за № 988/36610 «Про затвердження Порядку інформування Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування»

 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0988-21#Text

КЕРІВНІ ДОКУМЕНТИ ЦЕНТРУ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ

Друк
PDF

План заходів щодо запобігання та виявлення корупції у ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ на 2023 рік, затверджений наказом ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» від 17.01.2023 № 17 детальніше...

Примірна форма антикорупційного застереження у договорі, затверджена наказом ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» від 02.09.2021 №381 детальніше...

Положення про порядок проведення антикорупційної перевірки ділових партнерів, затверджене наказом ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» від 02.09.2021 №382 детальніше...

Методичні рекомендації щодо організації роботи з повідомленнями про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, внесеними викривачами, у Державній установі «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», затверджені наказом ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» від 26.07.2023 №319 детальніше...

РОЗ’ЯСНЕННЯ

Друк
PDF

Викривачі корупції

 https://wiki.nazk.gov.ua/category/vykryvachi-koruptsiyi/

Щодо правового статусу викривача

https://nazk.gov.ua/uk/documents/shhodo-pravovogo-statusu-vykryvacha/

Конфлікт інтересів

https://wiki.nazk.gov.ua/category/konflikt-interesiv/

Щодо особливостей перевірки повідомлень про можливі факти корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України "Про запобігання корупції"

https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/vr007884-20#Text

ПОРТАЛИ ТА РЕЄСТРИ

Друк
PDF


ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення

https://corruptinfo.nazk.gov.ua/

САНКЦІЙНИЙ ПОТРАЛ

https://sanctions.nazk.gov.ua/

АНТИКОРУПЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

https://antycorportal.nazk.gov.ua/

ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ

https://portal.nazk.gov.ua/login