den med1

Цього року в Україні вперше відзначали День медичного працівника за новою датою – 27 липня. Із професійним святом медиків області привітали Черкаська обласна військова адміністрація та Черкаська обласна рада.

Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець подякував усій медичній команді регіону за роботу та вручив медикам державні й обласні відзнаки. Серед нагороджених – і фахівці Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

den med2

За зразкове виконання службових обов’язків, сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, професійне надання медичної допомоги в умовах воєнного стану, відданість справі, активну громадянську позицію почесні грамоти від Черкаської ОВА отримали Ірина Шуляренко – завідувачка відділу імунопрофілактики, та Діна Слинько – завідувачка Звенигородського районного відділу Черкаського обласного ЦКПХ.

den med

Фахівці обласного центру контролю та профілактики хвороб отримали відзнаки і від Черкаської обласної ради. За вагомий внесок у забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення, вирішення актуальних питань у сфері громадського здоров’я, високий професіоналізм почесними грамотами нагороджені:

  • Людмила Крижанівська – завідувачка Смілянського відділення Черкаського міськрайонного відділу;
  • Дарина Бибик – начальниця відділу правового забезпечення;
  • Лариса Сергієнко – фельдшерка санітарна відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних захворювань;
  • Іван Коренюк – завідувач Чорнобаївського відділення Золотоніського районного відділу Черкаського обласного ЦКПХ.

Вітаємо колег із відзнаками та бажаємо успіхів у здійсненні планів і мирного українського неба!